Σχετικά με εμάς

 

Η Εμβέλεια δραστηριοποιείται από το 1990 στο χώρο των εκδόσεων και χαρτογραφήσεων. Στο πέρασμα των ετών, οι δραστηριότητές της Εμβέλεια επεκτάθηκαν στο χώρο της παροχής υπηρεσιών συμβούλων και υπηρεσιών τεχνικού γραφείου.

 

Σήμερα, η Εμβέλεια Group έχει αναπτύξει και διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία και ευελιξία, ώστε να παρέχει ένα εκτενές φάσμα υπηρεσιών απευθυνόμενο προς ιδιώτες και οργανισμούς του δημοσίου και ευρύτερου δημοσίου τομέα.

 

Στην Εμβέλεια Group επενδύουμε συνεχώς στην υιοθέτηση νέων ιδεών και πρακτικών, τόσο στις εκδοτικές όσο και στις λοιπές υπηρεσίες που παρέχουμε, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές μας, ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες όλων των επίκαιρων και διαχρονικών αναγκών των πελατών μας.

1/4

Οι άνθρωποί μας

 

Το ανθρώπινο δυναμικό της Εμβέλεια αποτελείται από στελέχη τα οποία πλαισιώνονται από ένα σύνολο εξειδικευμένων εξωτερικών συνεργατών. Η ανώτατη εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού σε συνδυασμό με τη γνώση της αγοράς και την εμπειρία στους κλάδους στους οποίους δραστηριοποιείται η Εμβέλεια αποτελούν κινητήριο μοχλό για την εξέλιξη και ενδυνάμωση της εταιρίας.

 

Ηρακλείτου 93

Τ.Κ. 152 38,

Πάτημα Χαλανδρίου

 

 

T: 210 63 96 157

M: 694 720 69 34

2014 by emveliagroup

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now