Με μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων,

μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όποια ανάγκη σας έχει δημιουργηθεί. Ανακαλύψτε τους τομείς δραστηριότητας της Εμβέλειας και επιλέξτε τι σας ικανοποιεί.

Εμβέλεια maps

Η εκδοτική δραστηριότητα της «ΕΜΒΕΛΕΙΑ», υφίσταται και λειτουργεί κατά την τελευταία  20ετία, με κύριο αντικείμενο εργασιών την επιμέλεια, τo σχεδιασμό και την έκδoση oδικών χαρτών – ταξιδιωτικών οδηγών.

Oι χάρτες - οδηγοί πoυ εκδίδει για την Ηπειρωτική Ελλάδα και τα νησιά είναι αποτέλεσμα των συχνών ταξιδιών και επισκέψεων με επιτόπια έρευνα, συγκεντρώνοντας στοιχεία και πληροφορίες για τη βέλτιστη ενημέρωση και αξιοπιστία των χαρτών.

Εμβέλεια συμβουλευτική
Εμβέλεια τεχνικό γραφείο

Η Εμβέλεια Συμβουλευτική δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, απευθυνόμενη σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα. Κύριες δραστηριότητες της εταιρίας αποτελούν ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη, εφαρμογή και συνεχής υποστήριξη συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Με μία ομάδα που αποτελείται από επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων όπως πολιτικοί μηχανικοί, αρχιτέκτονες κ.α, η εταιρεία μας είναι σε θέση να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα εργασιών στους τομείς μελετών, κατασκευών και υπηρεσιών μηχανικού.

 

Ηρακλείτου 93

Τ.Κ. 152 38,

Πάτημα Χαλανδρίου

 

 

T: 210 63 96 157

M: 694 720 69 34

2014 by emveliagroup

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now